> you can now quote stuff this wayThe [table] tagLike button pluginThe [doc] tagYou can now stream in any forum


Help


We aim to please.
The Helper:
Link out of USER CP
Posted: Posted March 2nd by ie#proxyI

I noticed the link out of the user cp did not take me back to the index. Wonder if that is only me.

settingsOptions
There are 16 Replies

Not just you. Link is broken.

Posted March 2nd by Aurelian
Aurelian
Fire Lion
Thunder Lion

It should take you to "Site Feed" (which is the newest posts/replies forum).

It works for me.

Do ctrl + f5 and then try?

Posted March 2nd by Moonray
Moonray
 

Works for me too.

Clearing cache & cookies is always a good start.

Posted March 2nd by Vandy
Vandy

Tried that guys. Still just refreshes the page. Even when I hover over it, the link bar on bottom shows the URL for the PC index page.



Edited March 2nd by Aurelian
Aurelian
Fire Lion
Thunder Lion

Very weird, mine doesn't do that at all.

I just get a sent to http://gtx0.com/index.php?forum=newest&forum=newest&mode=hot like it's supposed to.

Edited March 3rd by Moonray
Moonray
 

Thanks, Moonray, I did try that before raising the concern here. Not being a smarty, just wanted you to know. Of course, it would have helped if I put all that I tried before posting it.

In my defence, I do get bit of rush these days. I need to come here as more enjoyment than hit and miss.

Posted March 3rd by ie#proxyI
ie#proxyI
 

A lot of people don't know to try it so I always suggest it :)

Posted March 3rd by Moonray
Moonray
 

@Xhin: making sure I get back to this post

Posted March 3rd by Xhin
Xhin
 

Don't work for me either. Have to use back arrow on browser.

Posted March 3rd by chiefsonny
chiefsonny
 

What happens if you go to:
http://gtx0.com/index.php?forum=newest
Click "Filter"

On "List Type" pick one of the three options (whichever you want to be your default view). Even if you just pick what it is currently on.

Click "+ Save"

Make sure it is on "Default Site View"

Then click "Save"

Then go back to your User CP and try to the Site Feed link.

Posted March 3rd by Moonray
Moonray
 

Fixed, forgot to set the default option there.

Posted March 3rd by Xhin
Xhin
 

?forum=newest&forum=newest

Also that's really weird and I should fix that

Posted March 3rd by Xhin
Xhin
 

Also that's really weird and I should fix that

Aaaaand fixed in both the filter and the actual database.

Posted March 3rd by Xhin
Xhin
 

So was it just if you hadn't saved a default view for site feed, it would send you to the sit index instead?

Posted March 3rd by Moonray
Moonray
 

Yay, it is fixed. Thanks, Xhin and Moonray.

Posted March 3rd by ie#proxyI
ie#proxyI
 

No, the old default setting was to send you nowhere (keeping you trapped in the user cp for eternity)

Posted March 4th by Xhin
Xhin
 
Reply to: Link out of USER CP

Enter your message here


Site Rules | Complaints Process | Register Complaint Facebook Page
GTX0 © 2009-2017 Xhin GameTalk © 1999-2008 lives on