?>


Migrated Newest Posts to Site Feed & options & account defaults
Posted: Posted March 1st, 2017
Edited March 2nd, 2017 by Xhin
View Source Report Thread Views

  • First change -- Newest posts is at the top-right corner of the screen at all times, marked "Site Feed".

  • Removed Newest Posts from the quicklinks.

  • When you use the "Filter" feature, you can now save your options by clicking the "+Save" button.

  • If you set it to "Default Site View", then every time you click "Site Feed" it will show whatever you set.

  • If you set it to "Preset" and then add a name, then every time you hover over "Site Feed", a little menu will appear that lists your presets.

  • You can click a preset to view that preset, or click the (X) button to remove it.

  • There are 26 Replies
    Load all posts On page: 1 2 3
      settingsSettings

    I like it in general but a couple of things.

    1. OMG THIS IS GOING TO TAKE FOREVER TO GET USED TO.

    2. Top right corner is a bad place to put the link, it's so out of the way that I barely notice it even on my tablet... It'll probably be even worse on my larger desktop monitor.

    3. I wonder if maybe the three "modes" (replies, posts, hottest) should be more visible when you're in the "site feed". Seems like anyone who doesn't see this post would probably never realise you can change it.

    Posted March 1st, 2017 by Moonray
    View Source Quote Report

    Tried several times (even after ctrl + f5) and it will not save hottest as my default view. As soon as I leave and go back it has reverted to posts.

    Posted March 1st, 2017 by Moonray
    View Source Quote Report

    Yeah I can fix all but #1 (fixing #2 actually makes #1 worse

    Posted March 1st, 2017 by Xhin
    View Source Quote Report
    Xhin
    Ground's what's around

    Also a problem I've had since you revamped the top bar is the number for alerts appears all the way at the top right of the page (so it is now on top of "Site Feed" and looks related to it).

    I assume it is supposed to appear on the alerts icon.

    Browser is chrome.

    Posted March 1st, 2017 by Moonray
    View Source Quote Report

    I also just realized that the hover thing doesn't work if you're on your phone.. hmm.

    Posted March 1st, 2017 by Xhin
    View Source Quote Report
    Xhin
    Ground's what's around

    What was wrong with the way it was? In the quicklinks.

    Posted March 1st, 2017 by chiefsonny
    View Source Quote Report

    @chiefsonny: yeah I could add it back to the quicklinks too since they'll be made optional eventually anyway.

    Posted March 1st, 2017 by Xhin
    View Source Quote Report
    Xhin
    Ground's what's around

    I don't have a problem with it. It doesn't change anything for me yet because my newest replies bookmark (http://gtx0.com/index.php?forum=newest&mode=rep) still works.

    Posted March 1st, 2017 by nullfather
    View Source Quote Report

    What I'm getting at. If a vet like Moonray is having problems with it, how is some new person going to figure out what you're trying to do.

    Posted March 1st, 2017 by chiefsonny
    View Source Quote Report

    I'm only "having problems" because I'm so used to using quicklinks.

    A new person wouldn't have that issue. Which is why my suggestions were all aimed at making it more visible :)

    Posted March 1st, 2017 by Moonray
    View Source Quote Report
    Next page Load rest of pages On page: /
    Rules | Report Issue | Request Feature | Roadmap Facebook Page | Discord Group
    GTX0 © 2009-2019 Xhin GameTalk © 1999-2008 lives on
    You are not forgotten, Kevin, Liane, Norma, Jason, and Garrett