Mafia Game


Feedback


Feed the back.
Xhin is listening.

I can reply to already made posts, but I can't create new threads in world. This is my first attempt to make a post outside world [guess it worked.] However, still cant make a post in world.

I get a blank white screen that says "500 internal server error" and this has happened on several different mediums/browsers if I use my name or not.



settingsOptions
There are 15 Replies

You were being censored!!

Posted December 29th, 2017 by KnokkelMillennium
KnokkelMillennium

Mossad for sure has to be behind this.

Posted December 29th, 2017 by #85
#85

But for real though, I think you are being censored. I had this happen before and it stopped when I removed a textwall from an article I posted. I think some words or something cause that to happen. I don't think it's Xhin or any of the staff doing it but something.

Edited December 29th, 2017 by KnokkelMillennium
KnokkelMillennium

It's probably because your post is "too long"... Split it up until it will post and then post the rest as replies.

Posted December 29th, 2017 by Moonray
Moonray

good

Posted December 29th, 2017 by poptart!
poptart!
 

No dude. I actually tested that somewhere and then edited out the post. A specific section of it was not posting. It was not due to the fact that it was a textwall.

Posted December 29th, 2017 by KnokkelMillennium
KnokkelMillennium

A specific section of it was not posting.

Pastebin it and link the pastebin so we can test it.

Posted December 29th, 2017 by Count Dooku
Count Dooku

Moonray was right. Post was too long. Thank you.

Posted December 29th, 2017 by #85
#85

That was at least months ago man. I'm not even entirely sure where the post is anymore or what it was about. I only remember it was in the politics forum and I just decided to say fuck it and posted the link instead of posting the text.

Edited December 29th, 2017 by KnokkelMillennium
KnokkelMillennium

I'm not saying I can't be wrong, but that is how I remember it. Idk, I just assumed it was something with the server gtx0 runs on. But I don't claim to know how that works since I never cared to.

Edited December 29th, 2017 by KnokkelMillennium
KnokkelMillennium

As has been answered, that means the post is too long.

Which brings up a good question: is there anything we can do to either fix that, or make it it clear how long is too long? A character count or something? I've lost many, many posts myself to this message. I never think I'm going too long while I'm typing, myself, and assume neither does anyone else who has lost a post to this error.

Posted December 30th, 2017 by Jet Presto
Jet Presto

It's also odd because when I do encounter it, I'm almost sure in the past I have made posts/replies that were much longer and I'm positive some of Jet's thoughts on certain topics would have triggered it. Whatever causes it seems to be something that cropped up only in the last year? Maybe less?

Posted December 30th, 2017 by Moonray
Moonray

It's definitely been a thing that came up within this year. I can't remember when, exactly. A vague memory makes me inclined to suggest some time in the summer.

Posted December 31st, 2017 by Jet Presto
Jet Presto

I can definitely run some tests to figure out what the character limit is and maybe adjust the textbox logic accordingly...

Posted January 5th by Xhin
Xhin
 
Posted January 7th by Xhin
Xhin
 
Site Rules | Complaints Process | Register Complaint Facebook Page
GTX0 © 2009-2017 Xhin GameTalk © 1999-2008 lives on